LUXE VAKANTIEHUIS
« Le Secret de Menora »

Dit luxueuse en hedendaagse huis met een verwarmd indoor zwembad ligt ideaal in Pont, een charmant dorpje in de streek van de Hoge Venen, 2km ver van de snelweg E42.
Het huis kan tot 12 personen ontvangen. Er zijn 5 slaapkamers met televisie en eigen badkamer. Prachtige zicht op de « Roba » vallei, bekend voor haar visserij.

De eigenaar heeft een programma voor elk seizoen voorzien. De Pool Area bestaat uit een jacuzzi en een verwarmd indoor zwembad.
Het gebied is volledig beveiligd en het zwembad is vanuit de keuken zichtbaar.

De Pool Area geeft toegang op een prachtig recht zuid terras en ook op een wellness ruimte met een infrarood sauna en een looptapijt.
De tuin heeft een gezellige overdekte Dining Area, een speelruimte, een petanqueveld, een houten terras met een salon-lounge en strandstoelen. De tuin is volledig omheind.

U bent in het hart van een van de mooiste streken van de Ardennen, met talrijke mogelijkheden : wandelingen rond het meer van Robertville, van Bütgenbach en door de Hoge Venen. U kunt ook vissen, skiën (alpineskiën en langlaufen), mountainbiken, op de Ravel fietsen, en veel andere sportieve en culturele activiteiten in de streek ontdekken.

Dit nieuw huis is ter beschikking van onze klanten sinds maart 2015. Ontdek ook onze luxe vakantiehuis in Ligneuville “La Détente du Rocher” : www.ladetente.be